Hoe te sparen voor pensioen? Beleggen of hypotheek aflossen?

Onze werkwijze is eenduidig

Of het nu gaat om een pensioen, een hypotheekadvies of financiële coaching en planning. We leggen dit uit aan de hand van zes stappen.

1

Kennismakingsgesprek

De kosten van dit gesprek zijn voor onze rekening. Wij stellen ons en onze werkwijze aan jou voor. Jij geeft globaal aan wat je wensen zijn en wij geven daarna aan of wij iets voor jou kunnen betekenen. Zo ja, dan ontvang je de volgende dag een voorstel tot dienstverlening. Hierin zijn de werkzaamheden en de kosten beschreven. Hierna volgt stap 2.

2

Inventariseren

Dit is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van een financieel advies. Het is vaak een zeer tijdrovende klus. Daarom ontvang je een checklist van alle stukken die we nodig hebben. Kom je er zelf niet uit, bekijken we samen welke papieren je nodig hebt. Zonder een goede inventarisatie, geen goed advies. Wij gaan je helpen met inventariseren. 

3

Analyseren

Nadat de inventarisatie is gedaan, analyseren we alle gegevens. We beoordelen je huidige situatie, zetten deze af tegen jouw wensen, risicobereidheid en je eigen kennis en ervaring. Tot slot bekijken we of jouw wensen aansluiten bij de huidige situatie. Het kan zijn dat dit niet het geval is. Dan gaan wij in de adviesfase zoeken naar oplossingen.

4

Adviseren

In deze fase ontvang je een adviesrapport. Hierin geven wij aan of jouw wensen haalbaar zijn en op welke manier. Zijn ze niet haalbaar, dan geven wij dat ook aan. Uiteraard helpen we je wel om jouw doelstellingen (gedeeltelijk) te gaan verwezenlijken. Ben je het hiermee eens dan kunnen we doorgaan met stap 5, waarin ‘bemiddelen’ centraal staat.

5

Bemiddelen

Als uit het advies blijkt dat er een of meerdere producten moet(en) worden geregeld, denk aan een hypotheek, overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering en bancaire lijfrentes, dan kunnen wij voor je bemiddelen. Wij vergelijken voor jou diverse aanbieders qua voorwaarden en premies. Is de keuze gemaakt, begeleiden wij ook het gehele aanvraagproces.

6

Onderhoud / nazorg

Een advies wat wij voor jou maken, is altijd dynamisch. Omdat jouw (financiële) situatie afhankelijk is van persoonlijke omstandigheden, maar bijvoorbeeld ook door veranderde wet- en regelgeving. Daarom streven wij naar een langdurige relatie. Hiermee wordt ons gegeven advies constant up to date gehouden. 

René Kortstra

Huizen

06 – 53 25 00 89

rene@kortstravanderwaal.nl

Frank van der Waal

Amsterdam

06 – 53 25 00 93

frank@kortstravanderwaal.nl

Wij bellen je voor een afspraak

Binnen 24 uur maken we een afspraak met jou.
Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.